Розробка сайтів Луцьк очима успішних людей

Розробка сайтів Луцьк розпочинається в маленькій кімнаті при поганому освітленні та з шумом на вулиці автомобілів. Саме так, відбувається виконання замовлення клієнта по створенню веб-сайту. Ми зайшли у офіс компанії, що займається розробкою сайту в Луцьку та запитали про нюанси професії.

Нас зустрів власник фірми, що погодився розповісти про те, що таке сайт та як його робити з нуля. Максим, що займається розробкою та просуванням сайтів розповів, що зробити сайт, побудувати його, запрограмувати технічне завдання не так і складно. Головне в цьому, це задовольнити замовника. З початку потрібен дизайнер, верстальщик, а потім вже програміст. Ми починали у маленькому кабінеті, був 1 комп’ютер та повільний інтернет. Це згодом як почали працювати на США, то з’явились перші гроші, придбали офіс та орг техніку.

Можу сказати одне, якщо працювати на український ринок вижити неможливо. В людей немає коштів на створення сайту чи його просування. Тому ми вирішили робити сайти для країн ЄС, особливу Німеччину та США. Розумієте, розробка сайтів луцьк, це річ хороша, проте на його просування необхідно багато коштів. Луцьк це не Берлін, там заробити легше. Якщо ви знайомі з основами html, трішки вивчали Java та знаєте C++, то можна починати програмувати веб-сайти.

Інтернет-сторінка — основа діяльності в всесвітній павутині. Якщо дизайнер гарно намалює сайт, то його можуть заказати ще кілька разів. В створенні інтернет-магазинів ситуація інша. В Луцьку Інтернет-магазини зовсім не популярні. Їх ніхто не замовляє, бо немає бізнесу як такого та фахівців. В Європі ситуація краща: всі торгують товарами з китаю.

Ціна сайту в Луцьку та Європі, це 2 різні величини. В Луцьку програмування веб-сайту коштує як 1 похід в ресторан у Відні для австрійця. Ціни у нас на дизайн смішні, оскільки всі вчились у фотошопі щось малювати. У Європі це більше цінується, тому і вартість створення веб-сайту вартує знащо дорожче.

Comments are closed.